Πέτρος Ψωμάς: «Η συμμετοχή και η ψήφος της Κυριακής είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της πόλης μας»

Καθώς ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με την παράταξη “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς, επισημαίνει την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει η ψήφος των Πατρινών στο το πώς θα συνδιαμορφωθεί το μέλλον της πόλης.

Ξεχωριστή σημασία δίνει ο κ. Ψωμάς στο κομμάτι της συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στους οποίους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πρέπει να περάσει η σκυτάλη για να μετατρέψουν σε πράξη τις ρηξικέλευθες ιδέες και το όραμά τους για την Πάτρα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ Ψωμά έχει ως εξής:

“Φτάσαμε αισίως στην ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, ενός όμορφου ταξιδιού το οποίο στην ομάδα των ανθρώπων του “σπιράλ” θα μείνει αξέχαστο.

Όταν πριν λίγους μόλις μήνες ξεκινούσαμε αυτήν τη νέα πρωτοβουλία για τα δημοτικά της Πάτρας, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τη θέρμη με την οποία θα την αγκάλιαζε η Πατραϊκή κοινωνία.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως, το τμήμα των Πατρινών που θέλει να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο γίνεται συνεχώς μεγαλύτερο.

Ευρισκόμενοι στο τέλος αυτής της πρώτης προσπάθειας του “σπιράλ”, θα ήθελα να σταθώ στη βαρύνουσα σημασία που έχει η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Πρόταση: Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να βρει όσα αναζητά ένας σύγχρονος Δήμος και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ψηφίσουμε και επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς, οι οποίοι με τη φρέσκια νοοτροπία που κομίζουν και το όραμα τους για την πόλη του μέλλοντος μας, θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Για το “σπιράλ”, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Δώστε μας τη δύναμη να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη αυτών των εκλογών!”

 

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr