Πόσο καλά γνωρίζεις την Κέιτ Μος; Η γυναίκα που θα σε εκπλήξει

Πως είναι άραγε να ζεις τη ζωή της Κέιτ Μος; Λογικά αυτό θα μπορούσε να μας το απαντήσει μόνο η ίδια, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να μας το απαντήσει και άλλη μία γυναίκα, που λέγεται Ντενίζ Οχόνα, είναι 38 χρόνων και κατάγεται από το Λάνκασιρ της Αγγλίας.

Η Ντενίζ μπορεί να σου πει πως είναι να είσαι τοσο τέλειος σωσίας μίας από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη . Συνεχώς τη μπερδεύουν με το μοντέλο κι έχει φτάσει στο σημείο να τη φωτογραφίζουν οι παπαράτσι όχι μόνο στα κλαμπ αλλά και στο σούπερ-μάρκετ, αφού τη μπερδεύουν με την αληθινή Κέιτ Μος.

«Όταν άρχισαν να με φωτογραφίζουν, ντρεπόμουν και ένιωθα μέρος μιας απάτης, ότι έγινα η… Fake Μος. Στη συνέχεια, άρχισα να το απολαμβάνω και το έβρισκα πολύ κολακευτικό. Ποια δεν θα ήθελε να την μπερδεύουν άθελά τους με την Κέιτ Μος;», λέει η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών.

«Όταν χώρισα με τον σύζυγό μου αφοσιώθηκα στο να είμαι single μαμά. Έχασα την επαφή με τη μόδα, παράτησα το γυμναστήριο. Όταν με συναντούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν ότι μοιάζω με την Κέιτ, τότε άρχισα να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και τη γυμναστική ξανά!», περιγράφει με τονωμένη την αυτοπεποίθησή της η Ντενίζ.