Μέχρι τις 10 Ιουνίου οι αποφάσεις στην ΑΕΚ για τον Χιμένεθ

Μπορεί η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ να φάνταζε δεδομένη για την επόμενη σεζόν, αλλά το θέμα παραμένει απολύτως ανοιχτό.

Στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε στους δημοσιογράφους ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, τόνισε ότι η ομάδα έχει τις δικές της σκέψεις για το θέμα του Ισπανού προπονητή, τονίζοντας ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου θα παρθεί η οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.:

«Με τον κύριο Χιμένεθ μιλήσαμε για την χρονιά που πέρασε. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Έχουμε περιθώριο ακόμα. Συζητάμε μαζί του, μιλήσαμε και για το πλάνο, αλλά ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα ξέρουμε. Κάναμε τον απολογισμό και θα δούμε. Το κλαμπ θα αποφασίσει», ανέφερε αρχικά ενώ σε εύλογη ερώτηση που δέχθηκε, για τον λόγο για τον οποίο δεν είναι κατηγορηματικός ότι ο Ισπανός θα παραμείνει, είπε:

«Δεν είπα κάτι τέτοιο (σ.σ. ότι η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή). Είπα ότι έχω μιλήσει μαζί του, βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να εξωτερικεύω το πώς σκέφτεται το κλαμπ για τη νέα χρονιά. Ούτε θα δώσω αναφορά. Όταν είναι κάτι να πούμε θα το πούμε».

Πηγή: sport-fm.gr