Τα παπούτσια της Nike με την υπογραφή Αντετοκούνμπο είναι πια γεγονός

Τα νέα παπούτσια της Nike ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους και αυτή τη φορά θα φέρουν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούμπο!

Ο απόλυτος σταρ του ΝΒΑ θα έχει τα δικά του παπούτσια, τα οποία όπως φημολογείται θα ονομάζονται Freak 1, από το πασίγνωστο πλέον παρατσούκλι του Γιάννη, «Greek Freak». Παρότι ακόμη δεν έχουν φορεθεί από τον ίδιο επίσημα, κάποιες πρώτες εικόνες έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο…

Το παπούτσι θα βγει σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, όμως τα πρώτα δείγματα αφορούν ένα συνδυασμό έντονου πορτοκαλί με μπλε, έχοντας στη σόλα ένα αρκετά μεγάλο σήμα της Nike, γυρισμένο ανάποδα. Στο κάτω μέρος της σόλας υπάρχουν και κάποια γράμματα, τα οποία φαίνεται να είναι οι προσωπικές πινελιές του Γιάννη. Τα εν λόγω παπούτσια αναμένεται να φορεθούν μέχρι το τέλος των play-offs, ενώ για το ευρύ κοινό θα διατεθούν μέσα στο καλοκαίρι. Από τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται ότι θα είναι πολύ πρακτικά και άνετα για οποιονδήποτε παίζει μπάσκετ, ενώ η τιμή τους θα είναι αρκετά προσιτή -σε σχέση με άλλα αντίστοιχα.

Έτσι, ο Γιάννης θα είναι ο 19ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, με παπούτσια που θα φέρουν την υπογραφή του… κάτι αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις 24 χρονών!

Η ηλικία του βέβαια δεν τον έχει αποτρέψει να κάνει θαύματα, αφήνοντας το ΝΒΑ με το στόμα ανοιχτό. Ίσως η καλύτερη επιλογή που έκαναν ποτέ οι Bucks, τα οποία διανύουν την εποχή Αντετοκούνμπο. Στα play-off αυτή τη στιγμή τα «ελάφια», αφού προσπέρασαν τους Pistons και τους Celtics, παίζουν απέναντι στους 2ους της Ανατολικής Περιφέρειας, τους Raptors. Οι Bucks, έχουν τα προγνωστικά με το μέρος τους αφού όπως δείχνει το infographic της bwin η 1η ομάδα της Ανατολής έχει κερδίσει 12 φορές τον τίτλο. Αντίστοιχα, στη Δύση αυτό έχει συμβεί 11 φορές (με βάση τα στοιχεία από το 1984). Φυσικά πάντα υπάρχουν και οι εκπλήξεις, καθώς τον τίτλο έχουν κατακτήσει και ομάδες που βρίσκονταν σε χαμηλότερες θέσεις στην κανονική περίοδο. Ένας μοναδικός κόσμος τα play-off, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι ομάδες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Με το Γιάννη βέβαια στην ομάδα, οι Bucks έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα και φαίνονται αρκετά δυνατοί για να φτάσουν ψηλά.

Άλλωστε ο Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει πως θέλει να είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου («I want to be the best player in the world»). Κάτι που αρκετοί μπασκετμπολίστες πιστεύουν ότι ήδη ισχύει, όπως ο Ρούντι Γκομπέρ των Jazz που δηλώνει ότι ο Γιάννης πρέπει να είναι ο φετινός MVP. O Γάλλος σέντερ δήλωσε για το Γιάννη: «Είναι εντυπωσιακός. Για μένα, αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους τρεις κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Έχει τρομερή επίδραση και στις δύο πλευρές του παρκέ και αυτός θα πρέπει ν’ αναδειχθεί MVP. Το αξίζει».

Υποψήφιος MVP λοιπόν, στα play-off του ΝΒΑ, και με παπούτσια που έχουν το όνομα του. Ο Γιάννης πάει για το όνειρο…!