Εθνική Ελλάδας: Δεν είναι έτοιμο το Παγκρήτιο -Στο ΟΑΚΑ και με το Λιχτενστάιν

Η Εθνική Ελλάδος τελικά δεν… μετακομίζει για Ηράκλειο και όπως όλα δείχνουν παραμένει στο ΟΑΚΑ.

Η ΕΠΣΗ είχε πριν λίγες ημέρες χτυπήσει συναγερμό για το Παγκρήτιο Στάδιο και δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι απαισιόδοξες εκτιμήσεις ότι την Εθνική Ομάδα θα αργήσουννα την δουν οι φίλαθλοι του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Η έλευση στο Παγκρήτιο εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο με τραγικές ευθύνες του δήμου Ηρακλείου και μετά τα παιχνίδια του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία, χάνεται και αυτό του Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν καθώς δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες που αποτελούσαν προαπαιτούμενα από την ΕΠΟ και την UEFA.

Στις 22 Ιανουαρίου είχε βρεθεί στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και είχε γίνει τότε λόγος για τετραετή συμφωνία ώστε το Παγκρήτιο να είναι η νέα έδρα της Εθνικής, λίγες εβδομάδες μετά ήρθε το πρώτο ναυάγιο με τα παιχνίδια του Ιουνίου και τώρα… «σκάει» και το ματς με το Λιχτενστάιν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προγραμματισμένο για αύριο Δ.Σ. της ΕΠΟ, θα συζητηθεί το θέμα της Εθνικής και θα αποφασιστεί και το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν να γίνει στο ΟΑΚΑ αφού τα έργα στο Παγκρήτιο δεν έχουν προχωρήσει. O εμπαιγμός είναι άνευ προηγουμένου και θα πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους γι’ αυτά τα αυτογκόλ στην έλευση της Εθνικής Ομάδας στο Ηράκλειο.

Μετά το Λιχτενστάιν απομένουν ακόμα δύο εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2020 με Βοσνία στις 15 Οκτωβρίου και Φινλανδία στις 18 Νοεμβρίου όμως με την σημερινή κατάσταση, το πιο πιθανό είναι ούτε εκείνα να γίνουν στο Παγκρήτιο. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης, το επιτελείο της Εθνικής και οι διεθνείς είχαν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020 να γίνουν στο Παγκρήτιο αλλά οι τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ δυσάρεστες…

Πηγή: neakriti.gr