Παναχαϊκή: Μπαίνουν μπροστά οι μέχρι πρότινος χορηγοί επί Δρόσου

Ο Δημήτρης Δρόσος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή που γνωστοποιεί το τέλος του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ αλλά χωρίς το παραμικρό σχόλιο.
Ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Απλά το ανάρτησε στη σελίδα του.
Οι Ελληνοσουηδοί που φέρεται ότι θα αναλάβουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή, φημολογείται ότι είναι αυτοί που είχαν το βασικό κομμάτι της χορηγίας στην ΠΑΕ στην εποχή Δρόσου! Δηλαδή, αυτοί έβαζαν τη χορηγία, τα λεφτά, και ο Δρόσος έκανε το κουμάντο. Και τώρα, με βάση τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, αποχωρεί ο Δρόσος αλλά παίρνουν τα ηνία της ΠΑΕ οι μέχρι πρότινος χορηγοί! Αλλά χωρίς τον μέχρι πρότινος μπροστάρη τους.
Από πηγές της ΠΑΕ, διαρρέει πως έχει τελειώσει οριστικά ο Δρόσος, παρότι κάποιοι επιμένουν πως θα έχει λόγο στη νέα τάξη πραγμάτων αλλά όχι μπροστινό.
Μένει να δούμε τις ανακοινώσεις και το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ την επόμενη Τετάρτη 29/5. Να δούμε καταρχάς ποιοι θα ενδιαφερθούν να πάνε σε αυτή τη γενική συνέλευση…
Πάντως, το γεγονός ότι αυτή τη νέα κίνηση δείχνουν να την στηρίζουν συγκεκριμένοι μέτοχοι της ΠΑΕ (όπως ο κ. Μπακαλάρος, ο κ. Λαμπρόπουλος, ο κ. Χρυσανθόπουλος, ο κ. Πολυδωρόπουλος, ο κ. Βασιλόπουλος) είναι θετικό.