ΠΑΤΡΑ: Κώστας Πελετίδης- Είναι άθλιο ψέμα ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο”

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρει τα εξής:

Ως Δήμαρχος Πατρέων, δέχτηκα πρόσκληση για τα εγκαίνια του πρώην «Μορέα», ενός ιστορικού ξενοδοχείου της πόλης, που μετά από δεκαετίες πήρε και πάλι ζωή και ανταποκρίθηκα.

Ο Δήμος δεν είχε καμία εμπλοκή  για τους προσκεκλημένους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Είναι άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά, αυτό που διακινούν από το πρωί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο.

Δεν τον υποδεχθήκαμε ούτε θα τον υποδεχθούμε, γιατί η στάση μας είναι διαχρονική και σταθερή. Παλεύουμε με συνέπεια και για δεκαετίες ενάντια στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές ενάντια στους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. Ενάντια στην μετατροπή της χώρας και της περιοχής μας σε μια απέραντη Αμερικανονατοϊκή βάση, να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο.

Άλλοι πρέπει να απολογηθούν, όπως οι υποψήφιοι  Δήμαρχοι Παπαδημάτος, Ρώρος και Αλεξόπουλος, που τρέχουν σε κάθε ευκαιρία να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν τον Αμερικανό Πρέσβη, ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία. Είναι οι ίδιοι που μόλις πριν λίγο καιρό, μας κατήγγειλαν ότι δεν τον υποδεχθήκαμε στην πόλη και δεν αξιοποιήσαμε την παρουσία του για την τουριστική ανάπτυξη.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους και την άθλια προσπάθειά τους, να παρουσιάσουν το άσπρο, μαύρο.  Όμως ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του και τους αγώνες του και θα δώσει την απάντησή του στην κάλπη στις 26 Μάη.