ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ανταρσύα για τις ευρωεκλογές

Σήμερα Πέμπτη 16 Μαϊου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ανταρσύα Πάτρας.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου η προεκλογική αντιπαράθεση έχει φουντώσει για τα καλά με τις συνεχείς «κοκορομαχίες» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Προφανώς η παραπάνω αντιπαράθεση προσπαθεί να αποκρύψει τον κοινό πυρήνα της πολιτικής τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων των άλλων αστικών πολιτικών κομμάτων που παρά τις επιμέρους διαφορές τους είναι η συνέχιση της βάρβαρης επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και συνολικά όλων των αστικών αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων. Σε όλο αυτό το τοπίο είναι κρίσιμο να αναδειχτούν τα πραγματικά διλήμματα για τον λαό και την νεολαία που δεν είναι άλλα από την συνέχιση της παραπάνω πολιτικής ή τελικά της ανατροπής της. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσπαθεί να προωθήσει την παραπάνω κατεύθυνση και καλεί μαζικά τους εργαζόμενους και την νεολαία σε στήριξη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις ευρωεκλογές αλλά και σε όλες τις κάλπες.

Σε αυτά τα πλαίσια  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας σας καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση και συζήτηση με θέμα «Η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στις μάχες των ευρωεκλογών. Ενάντια στην Ευρώπη του κεφαλαίου, του ρατσισμού και του πολέμου, για τη διεθνιστική ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 7μμ στην Πλατεία Γεωργίου.

Οι βασικοί άξονες που θέτει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο κάλεσμα που απευθύνει είναι οι ακόλουθοι:

  • Με τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στην κυβέρνηση των ευρωμνημονίων και τη δεξιά αντιπολίτευση, για τη διαγραφή του χρέους και τον εργατικό έλεγχο.
  • Ενάντια στην Ευρώπη του κεφαλαίου, του ρατσισμού και του πολέμου, για διεθνιστική ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ.
  • Αγώνας για την ειρήνη και την διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό και τον εθνικισμό.
  • Ενάντια στην ακροδεξιά, τον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες.
  • Για μια πλατιά συσπείρωση αντικαπιταλιστικών/αντιιμπεριαλιστικών/αντιΕΕ δυνάμεων.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι :

Αγγελόπουλος Ιωάννης μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Χάγιος Άγγελος μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής

Δυναμώνουμε την αντικαπιταλιστική αριστερά παντού!