Ο Πέτρος Ψωμάς και μέλη του “σπιράλ” στο ΣΟΨΥ Πάτρας

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε κοινωνικούς φορείς της πόλης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς. Αντιπροσωπεία της υποψήφιας δημοτικής αρχής επισκέφθηκε τον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους αλλά και τα μέλη του Συλλόγου.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση της αντιπροσωπείας του “σπιράλ” με τα μέλη του ΔΣ, η πρόεδρός του Χριστίνα Οικονομοπούλου – Μπίκου, παρουσίασε την ιστορία και το έργο του ΣΟΨΥ και την προσφορά του του στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας, σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Παράλληλα, τόνισε την ιδιαίτερη συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην γενικότερη εξέλιξή του και ειδικότερα στην χρηματοδότηση, η οποία προέρχεται κυρίως από δωρεές και τη στήριξη της κοινότητας, ενώ ζήτησε μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη στήριξη του έργου του ΣΟΨΥ από τη νέα δημοτική αρχή.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Χαραμίδης,  ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Βέργος και το μέλος του Δ.Σ. Τζένη Δουκάτου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς εξήρε την σπουδαία δουλειά που πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στον Σύλλογο και τον σημαντικό του ρόλο στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου σε μια εποχή που λόγω της κρίσης η ψυχική ασθένεια εμφανίζει υψηλά ποσοστά. Δεσμεύτηκε, τέλος, για την αυτονόητη στήριξη με κάθε μέσο του πολύτιμου έργου του ΣΟΨΥ, από όποια θέση βρεθεί το “σπιράλ” μετά τις εκλογές στις 26 Μαΐου .

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “σπιράλ” Ευαγγελία Βαβαρούτα και Στάθης Πολίτης.

 

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr