O Lamar Odom παραδέχθηκε τον εθισμό του στο σεξ και αποκάλυψε με πόσες χιλιάδες γυναίκες έχει πάει

Πριν τέσσερα χρόνια είχε βρεθεί αναίσθητος μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε έναν οίκο ανοχής στη Νevada κάτι που επιβεβαίωσε τις μέχρι τότε φήμες ότι ο πρώην παίκτης του NBA είχε δυο μεγάλες αδυναμίες: To sex και τα drugs. Ο εθισμός του ήταν τέτοιος που μάλλον του κατέστρεφε τη ζωή.

Απατούσε συστηματικά την Khloe Kardashian ενώ ήταν παντρεμένοι και παραδέχθηκε πως ο εθισμός του στις ουσίες και στις γυναίκες τον έκαναν συγκεκριμένα να μη μπορεί να κρατήσει το πέος του μέσα στο παντελόνι του και την κοκαΐνη έξω από τη μύτη του.

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυτοβιογραφία του με τίτλο Darkness to Light, αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα του και ο εθισμός του ξεκινούν πολύ πριν το γάμο του με την Khloe, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 2000 χιλιάδες γυναίκες.

Ο ίδιος λέει:  “I have been obsessed with sex for as long as I can remember. I am a sex addict.” που σημαίνει: “Ήμουν παθιασμένος με το σεξ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είμαι εθισμένος στο σεξ.” Και προσθέτει: “There were too many strippers to count it wasn’t a big deal” δηλαδή “Είναι πάρα πολλές οι στρίπερς για να τις μετρήσω, σιγά το πράγμα”.

Eπίσης τονίζει ότι τα ναρκωτικά τα έπαιρνε επειδή διπλασίαζαν την ευχαρίστηση στο σεξ και όχι επειδή του άρεσαν από μόνα τους. Επομένως ακόμη και για τον εθισμό του στα drugs, πάλι το σεξ έφταιγε. Μάλιστα κάποια στιγμή διαπίστωσε πως είχε δει ότι πορνό κυκλοφορούσε εκεί έξω. Είχε εξαντλήσει όλο το υλικό. Τότε κατάλαβε ότι μάλλον το έχει παρακάνει.

Μετά από εκείνο το overdose που έπαθε μέσα στον οίκο ανοχής της Νevada και παρόλο που είχαν χωρίσει η Khloe βρέθηκε στο πλευρό του, αναθεώρησε τα πάντα και αποφάσισε να προσπαθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να μην θέλει να ξαναπέσει στο σκοτάδι.