MasterChef 3: Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό, πότε θα γίνει [βίντεο]

Το MasterChef 3 έχει μπει στην τελική ευθεία και η ανάδειξη του κορυφαίου μάγειρα είναι ζήτημα ημερών.

Σήμερα, ξεκινάει η εβδομάδα των ημιτελικών του MasterChef 3 και οι κατσαρόλες αναμένεται να πάρουν φωτιά, καθώς και οι πέντε παίκτες διεκδικούν μια θέση στην τελική δυάδα.

Η τελική πεντάδα, μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Ουστάλλι, διαμορφώθηκε ως εξής: Μανώλης Σαρρής, Χρήστος Μπάρκας, Παντελής Βούρος, Πάνος Τόγιας και Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

Σύμφωνα με την «Φωλιά των Κου Κου», ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 22 Μαΐου και όπως φαίνεται δεν θα έχει καμία σχέση με τον περυσινό.

«Την Τετάρτη 22 Μαΐου θα έχουμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef. Θα έχουμε δύο φιναλίστ οι οποίοι θα διαγωνιστούν στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο και τα 50,000 ευρώ. Ο τελικός θα γίνει σε τέσσερα στάδια. Στο ένα από αυτά οι φιναλίστ θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Ισπανία. Στην Ελλάδα τα παιδιά θα πρέπει αντιγράψουν ένα πιάτο ενός καταξιωμένου σεφ – έκπληξη! Θα υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με τον περυσινό τελικό αλλά θα φέτος θα έχουμε πάρα πολλές εκπλήξεις. Θα δούμε όλους του συμμετέχοντες του φετινού MasterChef να επιστρέφουν στην κουζίνα. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το spoilers, τα οποία έχουν δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές του MasterChef 3, στον μεγάλο τελικό θα μονομαχήσουν ο Μανώλης και η Σπυριδούλα.

Οι φανς έχουν απογοητευτεί καθώς θέλουν τον Χρήστο Μπάρκα στον τελικό του MasterChef 3, τον οποίο άλλωστε έχουν ξεχωρίσει από την αρχή και έχουν ανακηρύξει νικητή του διαγωνισμού. Σύμφωνα με τα spoilers, ο γνωστός «κρατς», αποχωρεί τρίτος από τον διαγωνισμό, ενώ πριν από αυτό φεύγουν Παντελής και Πάνος.