Υποψήφιος με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά ο ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός μηχανικός Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

«Η ομάδα του “σπιράλ” είναι σαν μια ορχήστρα από ικανά στελέχη»

«Αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόσκληση του Πέτρου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του “σπιράλ” γιατί το πρόγραμμα και το όραμά του για την Πάτρα ανταποκρίνονται στις  προσδοκίες μου για το μέλλον της πόλης μας» τονίζει ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και τεχνολογίες αιχμής που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά.

«Ο Πέτρος έχει το ήθος, τη συμπεριφορά τη δημιουργική ενέργεια, την επιμονή και τη θέληση να εκπροσωπήσει άξια την Πάτρα και τη διάθεση να συνεργαστεί με άλλες υγιείς και δημιουργικές ομάδες. Η πολυμορφική ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο “σπιράλ” είναι σαν μια ορχήστρα αποτελούμενη από ικανά στελέχη με διαφορετικές ικανότητες, ρόλους και προσόντα ικανά και άξια να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα» αναφέρει και προσθέτει:

«Θα επιθυμούσα μια καθαρή, ασφαλή, φιλόξενη και λειτουργική πόλη με Υποδομές – Υπηρεσίες – Συγκοινωνίες και μαρίνα σκαφών εύχρηστες και φιλικές προς τον πολίτη. Ικανή να φιλοξενεί και να διοργανώνει τεχνολογικά συνέδρια, αθλητικά γεγονότα, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ώστε να προσελκύει και να φιλοξενεί επισκέπτες όλο τον χρόνο. Μπορώ να συνεισφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για μια πόλη σύγχρονη με υπηρεσίες ανοικτής πρόσβασης και ευκαιρίες για όλες τις κοινωνικές ομάδες».

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος του Ανδρέα, σπούδασε στην Αγγλία Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός  BEng στο  πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, έχει Master στις Τηλεπικοινωνίες MSc από το πανεπιστήμιο του Μπαθ και επίσης MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στην εποχή της ψηφιακής μετάλλαξης από το Ινστιτούτο ALBA της Αθήνας. Είναι καινοτόμος Μηχανικός με πρακτική αντίληψη σε τεχνο-οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές ιδέες  με μεγάλη εμπειρία σε τεχνολογίες Πληροφορικής, Επικοινωνιών και ιδιαίτερα σε προηγμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς. Έχει δημιουργήσει νεοφυή επιχείρηση, ερευνά το κομμάτι της λειτουργίας δορυφορικών και επίγειων τηλεπικοινωνιακών δικτύων – συστημάτων και υποδομών για υπηρεσίες μεγάλης ταχύτητας, υπήρξε πρωτοπόρος μηχανικός και ηγήθηκε της λειτουργίας και επέκτασης δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Είναι λάτρης των σπορ βουνού και θάλασσας, έχει πτυχίο προπονητή αλπικού σκι, είναι ιστιοπλόος,  ασχολείται με την ιστιοσανίδα, αετοσανίδα και συμμετέχει ενεργά στους αθλητικούς συλλόγους της Αχαΐας. Τελευταία ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστροφυσική και την αστρονομία.