Ο Ρενέ είναι καλά! -Νίκησε τον καρκίνο ο Χένρικσεν, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Νικητής στην πιο μεγάλη μάχη, αυτήν για τη ζωή του, φαίνεται ότι βγαίνει ο Ρενέ Χένρικσεν, παλιός και αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο Δανός αμυντικός είχε διαγνωστεί πριν από περίπου έναν χρόνο με μία σπάνια μορφή καρκίνου. Ως άνθρωπος που έμαθε ποτέ να μην τα παρατά, πάλεψε και κέρδισε, και μάλιστα έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο προ ημερών σε έναν αγώνα των παλαιμάχων της Άαλμποργκ.

Αμέσως μετά από αυτό το παιχνίδι ο Ρενέ Χένρικσεν δήλωσε: «Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο, δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτή την ημέρα».

Ενώ συμπλήρωσε ότι «για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πώς ήμουν πριν από την ασθένεια,

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η ασθένεια απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».
Πηγή: iefimerida.gr