Ο Νίκος Παπαδημάτος παρών στην εθελοντική αιμοδοσία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης ‘Πάτρα Ενωμένη’ Νίκος Παπαδημάτος, έδωσε το παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε από τον Αχαϊκό Σύλλογο Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (Α.Σ.Π.Π.Α.Μ.Α.) και τα νοσοκομεία της περιοχής. Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία βασιλέως Γεωργίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θαλασσαιμίας.

Κατά την παρουσία του έκανε την εξής δήλωση:

‘Ο σύλλογος Α.Σ.Π.Π.Α.Μ.Α. είναι άξιος συγχαρητηρίων για τη μέχρι τώρα δράση του. Έχει συμβάλλει σημαντικά, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και του προσδόκιμου επιβίωσης των πασχόντων από μεσογειακή αναιμία. Ο δήμος οφείλει να είναι παρών και να διευκολύνει με όσα μέσα διαθέτει τέτοιου είδους δράσεις κάτι που αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής της παράταξής μας.’

Το παρόν έδωσαν η πρόεδρος Δ.Σ. του Α.Σ.Π.Π.Α.Μ.Α. Όλγα Κανελλοπούλου, ο επίτιμος πρόεδρος Μιχάλης Κουράτος,  ο αντιπρόεδρος Θέμης Ταγκαλάκης,  τα μέλη Δ.Σ. Αναστασία Γαλάνη, Όλγα Κανελλοπούλου, Αικατερίνη Μαλλιώτη, Χάρης Πύργας καθώς και το αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Σταύρος Μπαλαδήμας.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα που διανύουμε μέχρι το Σάββατο 11/5/2019