Νίκος Παπαδημάτος: Κοντά στους συμπολίτες και την επομένη των εκλογών- Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος

Νίκος Παπαδημάτος: Κοντά στους συμπολίτες και την επομένη των εκλογών- Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με τους πολίτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, περιοδεύοντας σε συνοικίες της Πάτρας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη Μπροστά- Νίκος Παπαδημάτος» επισκέφθηκε, με πολλά στελέχη της παράταξης, τις συνοικίες του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, των Δεμενίκων, αλλά και την Λαχαναγορά. «Θα είμαστε κοντά σας για να ακούμε τα προβλήματα και να παρεμβαίνουμε έγκαιρα δίνοντας λύσεις και την επομένη των εκλογών.

Όταν από τον Οκτώβριο βρεθούμε στο Δημαρχείο, με τη δικά σας στήριξη, η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοικτή για όλους», τόνισε προς τους κατοίκους των δύο συνοικιών ο Νίκος Παπαδημάτος. Συμπληρώνοντας πως «η μέχρι τώρα διαδρομή μου στα κοινά έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν κοιτούσα πολιτικές αποχρώσεις.

Κοιτούσα πάντα στα μάτια τον άνθρωπο που είχα απέναντί μου και προσπαθούσα να συνδράμω στο πρόβλημά του. Αυτό θα κάνω και όταν με την ψήφο σας εκλεγώ Δήμαρχος».

Ο Νίκος Παπαδημάτος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή για τα ζητήματα που του έθεσαν στους δύο συνοικισμούς, δεσμευόμενος να μπουν άμεσα στην ατζέντα των διεκδικήσεων για επίλυση. Αναλυτική συζήτηση είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και με τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους στην Λαχαναγορά, όπου και του ανέλυσαν εκκρεμή ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία της.