Βορίδης: Μόνο ο Τσίπρας έχει ιδιωτικότητα -Ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς δεν έχουν;

Απάντηση στα όσα είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας περί παραβίασης της ιδιωτικότητας του από την δημοσιοποίηση φωτογραφιών των διακοπών του έδωσε ο Μάκης Βορίδης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι όταν εκείνος παραβιάζει συστηματικά την ιδιωτικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν τρέχει τίποτα.

«Είπε ο Τσίπρας χθες ότι παραβιάζεται η ιδιωτικότητα του. Ο Σαμαράς όταν θίγεται το παιδί του δεν έχει ιδιωτικότητα; Η κυρία Μητσοτάκη όταν συκοφαντείται και λασπολογείται συστηματικά από τον πρωθυπουργό δεν έχει ιδιωτικότητα; Όταν έρχεται ο πρωθυπουργός και συκοφαντεί την κυρία Μητσοτάκη και θέτει ζητήματα για τις απολύτως προσωπικές σχέσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του την περίοδο της διάστασης τους όταν μιλά για το σπίτι του Βολταίρου που έχει αγοραστεί νομίμως και έχει ελεγχθεί και δεν έχει βρεθεί τίποτα δεν έχει ιδιωτικότητα;
Όταν λέει μεσοτοιχία με το Χριστοφοράκο στην Τήνο που είναι ψέμα γιατί είναι αλλού το σπίτι του Χριστοφοράκου και άλλου του Μητσοτάκη αυτοί ιδιωτικότητα δεν έχουν;».

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι υπάρχει ένα σημείο όπου η ιδιωτικότητα κάμπτεται όταν είσαι υποκριτής και όταν ελέγχονται αυτά που λες δημόσια σε σχέση με την ιδιωτική σου συμπεριφορά.

«Ο πρωθυπουργός δεν μας έλεγε για τη σχέση που έχουμε εμείς με τους εφοπλιστές και ότι αυτός ποτέ δεν θα καταδεχόταν τέτοιου είδους σχέσεις; Και μετά παίρνεις το κότερο κάνεις διακοπές και όταν σου λένε ότι αυτό είναι αντιφατικό γιατί έχεις ψηφίσει και μια διάταξη που χαρίζεις δεκάδες εκατομμύρια στους εφοπλιστές όταν σου το λένε αυτό τότε θυμάσαι ότι έχεις ιδιωτικότητα;»

Ο κ. Βορίδης κατέληξε πως όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσουν μόνο με την έκδοση δικαστικών αποφάσεων και πρόσθεσε «οι διακρίσεις κατέρρευσαν, ο απλοποιητικός τρόπος κατέρρευσε και τώρα πια δεν έχετε καινούρια κόλπα, τώρα έρχονται οι εκλογές. Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε».