Το πλάνο Νταμπίζα-Δώνη για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό

Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός βασίστηκε σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του, λόγω της αδυναμίας του συλλόγου να πραγματοποιήσει μεταγραφικές μετά τη σχετική απαγόρευση.

Η συγκεκριμένη κατάσταση έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης να αναδείξουν το ταλέντο τους, ενώ αρκετές συμμετοχές έκαναν οι Εμμανουηλίδης, Αποστολάκης και Θεοχάρης.

Εκτός από αυτούς υπάρχουν ο Αθανασακόπουλος και ο Σέχου, στους οποίους ο Γιώργος Δώνης θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη χρονιά.

Την επόμενη σεζόν ο πλάνο του Έλληνα τεχνικού και του Νίκου Νταμπίζα προβλέπει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα πλαισιωθούν από πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, κυρίως από το εξωτερικό, που θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα και θα κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά μπορεί να υπάρξουν και άλλες προσθήκες, ανάλογα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν ή δεν υπολογίζονται, ενώ μπορεί να υπάρξουν και πωλήσεις παικτών.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Νταμπίζας προχωράει σε επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών για ανανεώσεις συμβολαίων ή για να τους ενημερώσει πως δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ώστε στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να δει και το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Πηγή: sport-fm.gr