Πάνος Σακελλαρόπουλος: Όπως πάει, σε λίγο θα δούμε και αφίσες του Απόστολο Κατσιφάρα σε κιονόκρανο!

Στηλιτεύοντας την παράνομη αφισοκόλληση του υποψηφίου με τον Απόστολο Κατσιφάρα Θανάση Γιανναδάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Πάνος Σακελλαρόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Λαλίστατος ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας όταν παριστάνει τον τιμητή των πάντων και βάλλει κατά των πολιτικών αντιπάλων του για οποιαδήποτε παραβίαση της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, ως πολέμιος της αφισορύπασης και υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος, δεν έχει τώρα παρά να τραβήξει το αυτί και στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του κ. Θανάση Γιανναδάκη, ο οποίος προχώρησε σε προσωπική αφισοκόλληση σε δημόσιο κτίριο!

Πρόκειται για μια προκλητική και αντιαισθητική ενέργεια, η οποία εκτός του ότι παραβιάζει τους εκλογικές κανόνες και επιβαρύνει το αστικό περιβάλλον, παραπέμπει σε άλλες, ξεπερασμένες εποχές, και μόνο το δικαίωμα στην πρόοδο δεν υπερασπίζεται.

Είναι κολλημένοι μαζί με τις αφίσες σε αναχρονιστικούς κώδικες προηγούμενων δεκαετιών που θυμίζουν εποχές μπατανόβουρτσας, όπως η Ούμα Θέρμαν με το ξίφος στην ταινία Κill Bill.

Σε λίγο θα δούμε και αφίσα σε αρχαιολογικό χώρο, πάνω σε κιονόκρανο, που θα περιέγραφε παραστατικά την πολιτιστική εξέλιξη και τον πολιτικό πολιτισμό του Κατσιφάρα και του συνεργάτη του.

Πέρα από τις προβλέψεις του νόμου οφείλουμε να τηρήσουμε το πολιτικό ήθος που προτάσσει το ουσιαστικό.

Αν πολιτικός πολιτισμός δεν μπορεί να υπάρξει ούτε τώρα, στο 2019, πότε περιμένουμε να συμβεί αυτό; Το 2060, ή μήπως ποτέ;