Met Gala 2019: Γιατί η Αννα Γουίντουρ κάλεσε όλες τις Καρντάσιαν αλλά «έκοψε» την Κλόε

Μπορεί στο Met Gala να είδαμε την οικογένεια Καρντάσιαν, ωστόσο, δεν έδωσαν όλα τα μέλη της το παρών στο μεγαλύτερο πάρτι της μόδας.

Στο ροζ χαλί του Met Gala, που είχε θέμα Camp: Notes on Fashion, περπάτησαν η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους.

Φυσικά, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν εκείνη που τράβηξε λίγο παραπάνω τα βλέμματα, φορώντας μια θεόστενη δημιουργία του Thierry Mugler, ο οποίος εμπνεύστηκε από την εμφάνιση της Σοφία Λόρεν στην ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι».

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε η Vogue καταγράφεται καρέ-καρέ πως κατάφερε η Κιμ Καρντάσιαν να έχει μικροσκοπική μέση και να φορέσει το nude φόρεμα.

Από την άλλη, οι μικρές της αδελφές Κένταλ και Κάιλι εμφανίστηκαν με δημιουργίες του οίκου Verscace, η μία σε πορτοκαλί και η άλλη σε μωβ χρώμα.

Από το Met Gala δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία των δύο άλλων αδελφών Καρντάσιαν, της Κόρντνεϊ και της Κλόε.

Η Κόρντνεϊ απουσίαζε διότι απολαμβάνει τις διακοπές της με τα παιδιά και τον πρώην σύζυγό της, ενώ η απουσία της Κλόε είχε περισσότερο παρασκήνιο.

Η Κλόε Καρντάσιαν δεν ήταν προσκεκλημένη στο Met Gala! Σύμφωνα με την Mirror, η Αννα Γουίντουρ δεν συμπεριέλαβε την Κλόε στη λίστα των καλεσμένων καθώς τη θεωρεί β’ κατηγορίας.
Πηγή: iefimerida.gr