MasterChef: Κινδυνεύουν και οι έξι παίκτες του τελικού

Μετά την αποχώρηση του Ζαχίρ από το MasterChef, οι ρυθμοί βρήκαν, χωρίς αναβολή, το κανονικό τους τέμπο. Η ομαδική βρήκε τους έξι του τελικού στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού.

Σε υψόμετρο 1300μ., οι διαγωνιζόμενοι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κλήθηκαν να φτιάξουν 3 πιάτα με βασικό υλικό ντόπιο κυνήγι. Οι έξι, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του φετινού MasterChef, σχημάτισαν τις δύο 3μελής ομάδες, που αποτελούνταν από τον Πάνο, τον Παντελή, την Ασημίνα, την Σπυριδούλα, τον Χρήστο και τον Μανώλη, τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας επομένως και πρώτο αρχηγό.

Με έναν άνδρα στην ομάδα των κόκκινων και μια γυναίκα στην ομάδα των μπλε, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού το επίπεδο, στο οποίο βρίσκονται, πρέπει να είναι αρκετά υψηλό επομένως και ιδιαίτερα απαιτητικό.

Με αντίπαλο τον χρόνο, τη δημιουργικότητα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων, τα αποτελέσματα έμοιαζαν αρκετά αμφίβολα. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και ο καλεσμένος, που θα έκρινε τα πιάτα των δύο ομάδων, μαζί με τους 3 Μέντορες του διαγωνισμού. Ένας ειδικός της εκλεκτής γεύσης και ποιοτικής εστίασης, ο Απόστολος Τραστέλης.

Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά! Η αμφιβολία, οι διαμάχες, οι παραλείψεις, οι αστοχίες κόστισαν ακριβά και στις δύο ομάδες. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι» – «Δεν φάγαμε καλά! Έχετε άλλη μια ευκαιρία για να εξιλεωθείτε» είπαν οι κριτές.

πηγή: ζαππιτ