Η Παπακώστα προκαλεί σε τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα

Πρόσκληση σε τηλεμαχία στους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα σε τηλεοπτική της συνέντευξη εκφράζοντας την απορία της «γιατί να μην έχουμε ντιμπέιτ με τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων, παλαιών και νέων; (σ.σ. το κόμμα της κυρίας Παπακώστα ονομάζεται Νέα Ελληνική Ορμή-ΝΕΟ).

Όσον αφορά τη συνεργασία της με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε στον ΣΚΑΪ ότι «συνεργάζομαι με την κυβέρνηση όπως είστε εσείς αταίριαστοι και συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο ».

Ερωτηθείσα για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «ο καθένας έχει ένα δικό του ύφος» και διευκρίνισε ότι «αποσυνδέω τη στήριξη στην κυβέρνηση από ζητήματα προσωπικού πολιτικού ύφους».

«Το ήθος του καθένα τον χαρακτηρίζει» πρόσθεσε η Κατερίνα Παπακώστα προσθέτοντας ότι «λογικα εγώ ως νέο κομμα θα έπρεπε να λαϊκίζω αλλά δεν το κάνω».

Όσον αφορά τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της Κατερίνας Παναγοπούλου αφού είπε, αρχικά, ότι «δεν είναι κάτι που γινεται για πρωτη φορά», στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «όλοι θα πρέπει να δηλώνουμε πού θα πάμε για να αποφύγουμε τέτοια ζητήματα». Η ίδια, πάντως, υποστήριξε ότι η παρουσία Τσίπρα στο κότερο «δεν είναι υποκριτική γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει φίλους».