Ο ενενηνταπεντάχρονος Νίκος Μυλωνάς, έδωσε την ευχή του, στον γιο του Σπύρο

Από την Κοινότητα Μύρτου  και τον τόπο καταγωγής του, το Πουρνάρι, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για την πορεία της ζωής του και για την απόφασή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα». Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος «Αυτή η επίσκεψη απόψε στο χωριό μου, ως επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» και έχοντας δίπλα μου όλους τους συγχωριανούς μου  καθώς και τους υποψήφιους και τα στελέχη της παράταξης είναι σαν ένα προσκύνημα στον τόπο μου. Και όπως στο προσκύνημά ανοίγεις την καρδιά σου, έτσι και εγώ απόψε σας καταθέτω συμβόλαιο τιμής λέγοντας ότι υπόσχομαι την  αλήθεια! Από το Πουρνάρι της Δυτικής Αχαΐας  ξεκινάει η πορεία προς τη νίκη και την ανατροπή!!!!

Συγκινητική υπήρξε η στιγμή όταν το λόγο πήρε ο πατέρας του υποψήφιου δημάρχου, ο ενενηνταπεντάχρονος Νίκος Μυλωνάς, παλιός Πρόεδρος της κοινότητας Μύρτου, και του έδωσε την ευχή του.

Ο κος. Μυλωνάς επισκέφτηκε και τα χωριά Μύρτο, Γιουλαίικα,  Καραμεσιναΐικα και Καρεϊκα όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις τις παράταξής του.