ΦΩΤΟ: Συνάντηση γνωριμίας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον υποψήφιο Τάκη Παπαδόπουλο.

Το μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Αχαΐας και Αστυνομικός Διευθυντής Ε.Α. Βασίλης Φιλιππόπουλος προσκάλεσε την Κυριακή το πρωί στο εξοχικό κέντρο “Η ΛΕΥΚΑ” (στον Αγ. Νικόλαο Λεύκας) τους φίλους του σε μία συνάντηση γνωριμίας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη (Τάκη) Παπαδόπουλο, γνωστό δικηγόρο της Πάτρας, πρώην Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Δεκάδες φίλοι του ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή τόσο από την περιοχή της Λεύκας, αλλά και από όλη την Πάτρα και συζήτησαν με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο τα θέματα της περιοχής, αλλά και όσα απασχολούν την Αχαία.
Στην σύντομη ομιλία του ο Νεκτάριος Φαρμάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και τις αστοχίες και παραλείψεις της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής, ενώ ο Τάκης Παπαδόπουλος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να κατέλθει υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη “Όλα από την αρχή” και τόνισε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο της Αχαΐας δείχνουν οτι ήρθε η ώρα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Περιφέρεια.