Επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη: «Ποδοσφαιρικό και οπαδικό το χτύπημα»

Την εκτίμηση ότι η επίθεση που δέχθηκε είχε ποδοσφαιρικά κίνητρα έκανε στην κατάθεσή του ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Σύμφωνα με τη «Δίκη», ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, που δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα Νέου Φαλήρου ότι: «εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο δράστης δεν μου είπε το παραμικρό, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια. Δεν αντιλήφθηκα οποιαδήποτε παρακολούθηση, είμαι βέβαιος ότι οι δύο δράστες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου».

Τη θεωρία της ενέδρας επιβεβαιώνουν οι κάμερες ασφαλείας της διαδρομής Τσαμούρη. Είναι εμφανές ότι οι δράστες γνώριζαν τον τόπο κατοικίας του Πειραιώτη ρέφερι. Σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής επί των αθλητικών ζητημάτων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ανθούλα Μπούμπα και τον αθλητικό εισαγγελέα Πειραιά Αντώνη Παπαματθαίου ότι τη δικογραφία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Αθλητικής της ΓΑΔΑ (!).