Αυτή είναι η πιο προκλητική φωτογραφία που υπάρχει από τη Lady Diana

Από την πρώτη στιγμή που ο Τύπος έμαθε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει σχέση με τη 19χρονη Diana Spencer, την καταδίωκε σε κάθε της βήμα. Η Lady Diana, εργαζόταν ως νηπιαγωγός πριν παντρευτεί τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου και κάποια στιγμή ένας φωτορεπόρτερ είχε πάει στο σχολείο που δούλευε για να έχει μερικές εικόνες της.

Εκείνη χαμογελαστή δέχθηκε να φωτογραφηθεί κρατώντας μάλιστα αγκαλιά δυο από τα παιδιά του σχολείου, η φύση όμως της έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι: Η νεαρή Diana φωτογραφήθηκε με τον ήλιο κόντρα και το ύφασμα του φορέματός της διαφάνιζε πολύ έντονα με αποτέλεσμα στη φωτογραφία να αποκαλυφθούν τα πόδια της.

‘Ηταν 17 Σεπτεμβρίου 1980 όταν η Diana Spencer εργαζόταν ως βοηθός νηπιαγωγού στο Young England Kindergarten School. Αυτή ήταν η πρώτη της δουλειά και μόλις είχε αποκαλυφθεί το ειδύλλιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η επίμαχη φωτογραφία ήταν και η πρώτη που έμελλε να σηματοδοτήσει το πλέον φωτογραφημένο πρόσωπο του πλανήτη επί σχεδόν δυο δεκαετίες: Tην αδικοχαμένη Πριγκίπισσα Diana, η οποία σκοτώθηκε προσπαθώντας αυτό ακριβώς, να μη βγει άλλη μια φωτογραγία που δεν ήθελε.