Το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά προσκαλεί φίλους και συνδημότες για εθελοντική αιμοδοσία στην πλ. Γεωργίου

Η υποψήφια δημοτική αρχή “σπιράλ” υποστηρίζει την εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με την κινητή μονάδα αιμοληψίας στην Πλατεία Γεωργίου έως το ερχόμενο Σάββατο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας), που έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η 8η Μαΐου, το “σπιράλ” καλεί τα μέλη του αλλά και φίλους αιμοδότες και συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια του Κέντρου, και να έρθουν στην πλατεία Γεωργίου, αύριο Τρίτη το απόγευμα (6:30μ.μ.) για να δώσουν αίμα και μετά να περάσουν για… πορτοκαλάδα στο εκλογικό μας κέντρο, Πλατεία Γεωργίου 27Α (πάνω μέρος).

Παράλληλα, οι φίλοι και συμπολίτες αιμοδότες που θα επισκεφθούν το “σπιράλ” θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κοινωνικές δράσεις του συνδυασμού αλλά και να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτοπαντήσεων με θέμα την αιμοδοσία.

Το “σπιράλ” στηρίζει κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για επάρκεια αίματος και στήριξης των ατόμων που πάσχουν από αμεσογειακή αναιμία και άλλες ασθένειες και χρήζουν βοηθείας.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (από τη Δευτέρα 06/05/2019 έως και το Σάββατο 11/05/2019 ) στην πλατεία Γεωργίου, και ώρες  9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ και 5.30 μ.μ έως 8.30 μ.μ. (εκτός απογευμάτων Δευτέρας, Τετάρτης και Σαββάτου). Υπενθυμίζεται στους αιμοδότες να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερα νέα για το “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr