Ξανά στο δικαστήριο ο serial killer – Συνεχίζονται οι έρευνες με sonar

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου προσέρχεται αυτή την ώρα ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς με σκοπό την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ο 35χρονος προσήλθε στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από μέλη του αντιτρομοκρατικού ουλαμού. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, εντός και εκτός της αίθουσας.

Ο λεγόμενος «Ορέστης» αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους, αν και ο ίδιος ομολόγησε τη διάπραξη των έξι, καθώς επιμένει ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Την Παρασκευή, ταυτοποιήθηκε επίσημα η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό και ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο από τις Φιλιππίνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος έγραψε σε χαρτί τα ειδεχθή εγκλήματά του.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι έρευνες σε Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο προς εντοπισμό σορών μίας γυναίκας και δύο κοριτσιών, που, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του υπόπτου, έριξε εκεί μετά τον θάνατό τους.

Στην Κόκκινη Λίμνη χθες, το εξειδικευμένο σύστημα Sonar επιχείρησε σάρωση και καταγραφή του πυθμένα και σήμερα θα μελετηθούν τα αποτελέσματα προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη των ερευνών.

Πηγή: Philenews