Πατούλης για Δούρου: Μιλά για ζητήματα πολιτικής προστασίας η ανήξερη και αόρατη Περιφερειάρχης

«Μετά το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ , όπου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η εγκληματική ανεπάρκεια των μηχανισμών του Κεντρικού Κράτους και η τραγική απουσία της Περιφέρειας Αττικής από το Μάτι, η οποία οδήγησε στο θάνατο 100 συμπολίτες μας, θα περιμέναμε από το επικοινωνιακό επιτελείο της κας Δούρου να ακούσουμε τουλάχιστον μια συγγνώμη από πλευράς της».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου της Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», του Γ. Πατούλη σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το γραφείο της Ρένας Δούρου για το χθεσινό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Στην ίδια ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» αναφέρει ότι με αφορμή την απάντηση της Ρένας Δούρου διαπιστώθηκε ακόμα μια φορά ο «πολιτικός παχυδερμισμός» των συνεργατών της, οι οποίοι επιχειρούν με μια νέα, ακατάληπτη ανακοίνωση που εξέδωσαν, να κάνουν «μαθήματα πολιτικής προστασίας», στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη».

Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Μαθήματα πολιτικής προστασίας από αυτούς που έκατσε η στραβή στη διάρκεια της βάρδιας τους κι έχασαν για το λόγο αυτό τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, δεν δεχόμαστε.

Δεν έχουν το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα οι μισθωμένοι εκπρόσωποι της κας Δούρου «να κουνούν το δάκτυλο» στον Γιώργο Πατούλη, που κατάφερε ως Πρόεδρος του ΣΠΑΠ , «στη δική του βάρδια», να μην του κάτσει καμία στραβή, να μην καεί ούτε ένα δέντρο στην Πεντέλη, να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή.

Ο Γιώργος Πατούλης ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει έργο, σε αντίθεση με την κα Δούρου.

Ας μην προκαλούν λοιπόν άλλο με τις ανακοινώσεις τους. Δεν θα αλλάξουν με αυτές τη Μοίρα της κας Δούρου. Ο σοφός λαός μας λέει μια παροιμία για περιπτώσεις σαν τη δική τους. Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Υ.Γ. : Δεν περιμέναμε ασφαλώς να παραιτηθεί η κα Δούρου από τη θέση της για λόγους πολιτικής ευθιξίας, όπως συνέβη με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Κύπρο, που παραιτήθηκε επειδή η Αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν συνέλαβε έγκαιρα το μανιακό δολοφόνο. Είναι χαώδης η διαφορά αντίληψης του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, σε σχέση με αυτό της Κύπρου. Αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για την κα Δούρου.

Η έννοια ευθιξία δεν υπάρχει στον αξιακό κώδικα ούτε τον δικό της, ούτε των συνεργατών της. Η μόνη αξία που υπηρετούν με συνέπεια είναι η υποταγή στο κόμμα. Γι αυτό συμμετείχε στο γνωστό επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης τη νύχτα της τραγωδίας, αντί να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης. Αναρωτιόμαστε όμως, δεν έπρεπε να γνωρίζει ότι την ώρα που την τραβούσε η κάμερα υπήρχαν νεκροί κι εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο Μάτι; Πως εξακολουθεί να τολμά να μιλά για ζητήματα πολιτικής προστασίας η ανήξερη και αόρατη Περιφερειάρχης Αττικής;»