ΑΧΑΪΑ: Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου- Θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση

Η Πάτρα θα αποτελέσει έναν από τους τελευταίους σταθμούς των πολιτικών περιοδειών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως “κλείδωσε” η Δευτέρα 20 Μαΐου, ως ημερομηνία επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα κατά την οποία θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει αποφασιστεί ο χώρος που αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης, ανοικτό παραμένει προς το παρόν το ενδεχόμενο, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα να συνδυαστεί την ίδια ή από την προηγούμενη μέρα με κάποια ακόμα περιοδεία στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα, στην Ηλεία ή στην ορεινή Αχαΐα.

Στο σημείο αυτό πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι καθώς οι εξελίξεις διαρκώς «τρέχουν» ο σχεδιασμός μπορεί και πάλι να τροποποιηθεί.

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία από τις τελευταίες και πιο «ηχηρές» πολιτικές συγκεντρώσεις της παρούσης προεκλογικής περιόδου στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έχοντας ήδη αποδείξει ότι αποδίδει ιδιαίτερα βάρος στην περιοχή, την οποία έχει επισκεφθεί ήδη δύο φορές τους τελευταίους μήνες.