Viral: Δυο γλάροι ποζάρουν σε κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λονδίνο

Τα δύο πτηνά βρίσκουν συχνά πυκνά καταφύγιο στο σημείο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν στους εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας, αλλά και στους χρήστες του διαδικτύου που μοιράζονται το viral -βίντεο με του γλάρους χωρίς σταματημό.

Οι γλάροι δεν πέρασαν απλώς από τον φακό της κάμερας. Συνελήφθησαν δύο μέρες στη σειρά να φλερτάρουν με την κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας κοντά στο ανατολικό τούνελ του Λονδίνου. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας τους έδωσαν και ονόματα: Ο Γκρέιμι και ο Στιβ.

«Μετά από απαίτηση του κοινού, ένα σύντομο δελτίο από τον ρεπόρτερ μας στα βόρεια του Τούνελ Μπλάκγουελ» σημείωνε με χιούμορ η υπηρεσία σε ένα από τα tweets που έκανε τα πτηνά viral

 

Εκπρόσωπος του κέντρου ανάρτησε ένα ακόμη tweet στο οποίο ευχαριστούσε τα δύο πτηνά που βοηθούν τους εργαζόμενους να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα.

 

Το βίντεο που αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό για την κίνηση στο Λονδίνο έγινε σε χρόνο μηδέν viral στο twitter και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αργότερα, ο ίδιος λογαριασμός ανάρτησε μια ακόμη φωτογραφία των διάσημων γλάρων, γράφοντας, «Μαντέψτε ποιος επέστρεψε».

 

 

Η τελευταία εμφάνιση των γλάρων που εκτός από viral τείνουν να γίνουν μασκότ του κέντρου ελέγχου κυκλοφορίας έγινε το πρωί της Πέμπτης, με τον λογαριασμό να μην χάνει βέβαια ευκαιρία να αναρτήσει στο νέο στιγμιότυπο.

https://twitter.com/TfLTrafficNews/status/1123810530928549889?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123810530928549889&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Flondino-dyo-glaroi-se-kamera-eleghoy-kykloforias