Τα γενέθλια της Σάρλοτ: Χαρούμενη, χαμογελαστή και αληθινή πριγκίπισσα

Με τρεις φωτογραφίες φυσικά φυσικά από τον φακό της Κέιτ Μίντλετον, γιόρτασε το παλάτι του Κένσινγκτον τα τέταρτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η μοναχοκόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ κλείνει τα τέσσερα χρόνια ζωής σήμερα και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες της.

 

 

Η πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή Σάρλοτ, στη μία φωτογραφία ποζάρει καθισμένη στο γκαζόν του παλατιού,  ενώ στις άλλες δύο ενώ παίζει στο εξοχικό των Κέιμπριτζ, το Anmer Hall στο Σάντριγχαμ.

Στην πρώτη φωτογραφία, είναι πιο σοβαρή φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα, ενώ στις άλλες δύο ξεκαρδίζεται και παίζει όπως κάθε κοριτσάκι της ηλικίας της.

 

 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα, πολύ κοινωνικό σε αντίθεση με τον αδελφό της Τζορτζ που είναι πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος.

Όσο για τον μικρό αδελφό της Λούις, τον είδαμε πρόσφατα στις φωτογραφίες που τράβηξε η μαμά του για τα πρώτα του γενέθλια και είναι επίσης αξιολάτρευτος και παιχνιδιάρης.