ΠΑΤΡΑ: Την Παρασκευή η Γιορτή των Λουλουδιών στα Ψηλαλώνια – Απόψε η συναυλία του Ζερβουδάκη για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Οι εκδηλώσεις για τα λουλούδια θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, την πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και ουσιαστικά μεταφέρεται η γιορτή για την Πρωτομαγιά που είθισται να γίνεται την παραμονή, πριν δηλαδή μπει ο Μάης. Φέτος προφανώς λόγω του Πάσχα και του γεγονότος ότι την Τρίτη του Πάσχα ενδεχομένως αρκετοί θα είναι ακόμα εκτός πόλης, αποφασίστηκε η γιορτή των λουλουδιών με τους πάγκους στο κάτω μέρος της πλατείας να μεταφερθεί για την Παρασκευή 3/5/2019. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19.30 με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα σε εξέδρες που θα στηθούν στην πλατεία. Ακόμα στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».

Παράλληλα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι η προγραμματισμένη για χθες 1η Μαϊου, συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, αναβλήθηκε, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου στις 9.00 το βράδυ στην «ΑΙΓΛΗ»  (VESO MARE).