ΠΑΤΡΑ: Ο Ερυθρός Σταυρός με εθελοντές χάρισαν αλληλεγγύη, ενόψει Πάσχα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για άλλη μια φορά πιστοί στις αρχές του κινήματος χάρισαν ενόψει του Πάσχα αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής των Πατρών. Για το σκοπό αυτό το Περιφερειακό μας Τμήμα συγκέντρωσε τρόφιμα ώστε να καλύψει βασικές καθημερινές ανάγκες ατόμων και οικογενειών που συστηματικά στηρίζει το Τμήμα μας. Για την επιτυχία της δράσης αυτής συνεργάστηκαν οι εθελοντές και των τριών εθελοντικών σωμάτων, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και του Σώματος Σαμαρειτών.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας αυτή, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Έδειξε έμπρακτα την στήριξη και την πίστη του στο έργο μας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά πέντε τόνοι τροφίμων.
Τα δέματα συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν από εθελοντές μας κατ΄ οίκον, σε 65 μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ασθενείς.
Από το Τμήμα μας παρέλαβαν τα τρόφιμά τους οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Συνολικά ενισχύθηκαν 260 οικογένειες.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τους χορηγούς που πάντα ανταποκρίνονται:
Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών « ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Φ. ΑΜΠΑΤΑΓΓΕΛΟΥ».
Την ΑΒΕΕ FAMA Π. ΠΕΤΤΑΣ Έλαια, την FRIESLAND, την ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ Α.Ε., την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΑ και την Αρτοβιομηχανία ΔΕΡΒΙΣΗΣ.
Τα Ζαχαροπλαστεία CARAVEL, ΛΟΤΣΑΡΗΣ, ΓΛΥΚΟΤΕΧΝΙΕΣ, και ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ.
Τις κ.κ. Άννα Μαρία Καραβαγγέλη και Χαρά Μαζεράκη καθώς και την εφημερίδα «ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ»
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Super Market που δέχθηκαν τους εθελοντές μας για την συλλογή τροφίμων από το κοινό. Αναλυτικά: τα Α/Β Βασιλόπουλος Ακτή Δυμαίων και ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών, τα LIDL Νοταρά και Γοργοποτάμου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που είναι η ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου. Στήριξαν την συλλογή, διαλογή και διανομή τροφίμων.
Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Να έχετε υγεία προσωπική και οικογενειακή.