Σε ρυθμούς τελικών ο Ολυμπιακός : Διπλή προπόνηση το Μ. Σάββατο

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και με 3-1 προκρίθηκε στους τελικούς της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της νησιώτικης ομάδας και πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα τους στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για μια ακόμα χρονιά. Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να παραμείνουν στον θρόνο του πρωταθλητή.

Οι Πειραιώτες θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, γεγονός που αναμένεται να τους δώσει μεγάλο αβαντάζ στη μάχη του τίτλου. Το πάθος στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι μεγάλο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν πάση θυσία την κατάκτηση του τροπαίου.

Η δουλειά στον Ολυμπιακό μάλιστα δεν σταματά ούτε τις γιορτινές μέρες, με τον Ισπανό τεχνικό το Μ. Σάββατο να έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση! Μόνο την Κυριακή θα έχουν ρεπό οι παίκτες και από την Δευτέρα θα βρεθούν και πάλι στο Ρέντη. Οι Ερυθρόλευκοι μέχρι την Παρασκευή που ξεκινούν οι τελικοί θα δουλέψουν σκληρά, με τα στόχο να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.