ΠΑΤΡΑ: Η Έκθεση φωτογραφικού αρχείου του Μ. Δωρή έως τις 11 Μαΐου

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα των ανοιχτών ξεναγήσεων στην έκθεση που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, με τίτλο: «Πόλισμα Δόμων και πολιτισμού. Η Πάτρα πριν από μισό αιώνα μέσα από το φακό του αρχιτέκτονα Μιχάλη Δωρή», στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Την Τρίτη (χθες) στις 7.00 το απόγευμα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλης Παππάς, μέλος της Επιστημονικής ομάδας και της Οργανωτικής Επιτροπής, ξενάγησε στην έκθεση φοιτητές από το τμήμα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών .
Την περασμένη Παρασκευή (19-4-2019) η επιμελήτρια της Έκθεσης Βασιλική Φαρμάκη, Αρχιτέκτων, ξενάγησε μέλη της Φωτογραφικής ομάδας του Συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε και μαθητές του Λυκείου Τρικάλων, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση με αφορμή την πραγματοποίηση στην πόλη μας σχολικής εκδρομής.
Την ίδια ημέρα, επισκέφθηκαν την έκθεση παιδιά από τον παιδικό σταθμό «Το Αερόστατο».
Το Σάββατο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών ξεναγήθηκαν μέλη της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ από τον κ. Βασίλη Παππά, ενώ την Τρίτη (23/4/2019) τη «σκυτάλη» πήραν μέλη του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας, τα οποία ξεναγήθηκαν στην έκθεση από την επιμελήτρια Βασιλική Φαρμάκη.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 11 Μαϊου, με μικρή διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς από τη Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου έως την Πέμπτη 2 Μαΐου.
Οι οργανωμένες επισκέψεις θα συνεχιστούν μετά τις 2 Μαϊου κανονικά , σύμφωνα με το ωράριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2610 277751, 2610 224813 για ραντεβού.