(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στους Επιταφίους του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου και της Αγίας Φωτεινής ο Κώστας Πελετίδης

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παρέστη σήμερα στην περιφορά του Επιταφίου στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο και στον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής, στα Προσφυγικά.

Συγκεκριμένα, στις 6.30 το απόγευμα, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Βίβιαν Σαμούρη, Ελένη Λέκκα, Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου και Γιάννης Δημογιάννης, παρέστησαν στην περιφορά του Επιταφίου, στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Στις 9 το βράδυ, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Αναστασία Τογιοπούλου και Δημήτρης Σπαρτινός, παρέστησαν στην περιφορά του Επιταφίου του Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής, στα Προσφυγικά.

Επίσης, στην περιφορά του Επιταφίου στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο παρέστη η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου και στον Επιτάφιο του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Τάκης Πετρόπουλος.