Θάνατος Αρετής: Κατάθεση θα δώσουν δύο πρόσωπα – κλειδιά

Πρόσωπα-κλειδιά από το φιλικό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου αναμένεται να κληθούν για κατάθεση από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε και παρέδωσε τσάντα με πράγματα η Αρετή το τελευταίο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, μέσα από την αξιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού.
Στόχος των αστυνομικών είναι να πληροφορηθούν αφενός τι περιείχε η τσάντα και τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση, καθώς και αν εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις.

Παράλληλα, αναμένεται μετά την Πρωτομαγιά και το πόρισμα της γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Αρετή Ζαχαροπούλου. Πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί ορισμένα σημεία τα οποία χρήζουν αναλυτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν ό,τι γράφτηκε ήταν προϊόν ελεύθερης βούλησης ή ψυχολογικής πίεσης και ουσιαστικά γράφτηκε καθ’ υπαγόρευση.

Η Αρετή Ζαχαροπούλου βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω. Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, βυθίζοντας όλους στο πένθος.