ΠΑΤΡΑ: Πήγαν να τον ληστέψουν και ακινητοποίησε τον οδηγό τους – Πέντε συλλήψεις από την Αστυνομία

Συνελήφθησαν, από χθες τη νύχτα μέχρι και σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, πέντε άνδρες ηλικίας 22,21,19,18 και 16 ετών, σε βάρος του οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία , οι δράστες χθες τη νύχτα, ενεργώντας από κοινού ανέκοψαν την πορεία δικυκλιστή και αφού τον ανάγκασαν να σταματήσει τη μοτοσικλέτα του, του αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο 39χρονος δικυκλιστής κατάφερε και ακινητοποίησε τον 22χρονο, που ανέμενε σε αυτοκίνητο τους τέσσερις συνεργούς του και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν ακόμη τρεις δράστες, ενώ ο τελευταίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.