ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιοι με τον Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Φράγκα

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Φράγκα, θα είναι οι Βασίλης Γκοτσόπουλος ή γάτος, Διονύσιος Κατριμπούζας και ο Κώστας Σπανός.

«Στηρίζουμε τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Επιλέγουμε την πρόοδο, την δημιουργία, την προκοπή και τον Δήμαρχο των έργων» αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Φράγκα.
«Ο πρόεδρος του χωριού, ο Βασίλης, ο Διονύσης και ο Κώστας, με την υποψηφιότητα τους απαντούν στους «πατερούληδες» της Δ.Ε. Μόβρης που θεωρούν ακόμη ότι οι Δημότες καθοδηγούνται. Ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβάται, ούτε έχει ανάγκη από «προστάτες» και «πατερούληδες»» και θα απαντήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στις 26 Μαΐου 2019 σε αυτούς που θεωρούν ότι «κινούν τα νήματα» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Ο Διονύσιος Κατριμπούζας είναι γέννημα θρέμμα της Τ.Κ Φράγκα. Είναι επιχειρηματίας και έχει διατελέσει κοινοτάρχης Φράγκα, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φράγκα, Δημοτικός Σύμβουλος Μόβρης και μέλος ΕΑΣ Πατρών.
Ο Βασίλειος Γκοτσόπουλος είναι ο νυν πρόεδρος του χωριού έχοντας εκλεγεί δύο φορές. Έχει γεννηθεί στο Φράγκα και διαμένει μόνιμα στο χωριό όπου είναι παντρεμένος με τη Νικολίτσα Καλογεροπούλου και έχουν τρία παιδιά ενώ ασχολείται με τις αγροτικές επιχειρήσεις.
Ο Κώστας Σπανός έχει γεννηθεί στα Σαγαίικα, είναι συνταξιούχος. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο ΤΕΙ Πατρών, ωρομίσθιος καθηγητής στο Τμήμα λογιστικής του ΤΕΙ Πατρών ενώ διατέλεσε και Αντιδήμαρχος Μόβρης.