ΑΧΑΪΑ: Υποψήφια με τον Χρ. Νικολάου η Έντζη Σταματάκη στην Κάτω Αχαΐα

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου γιατί θέλω να υπηρετήσω τον τόπο μου μαζί με όλους τους άξιους συνυποψηφίους μου. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αναπτυξιακός θεσμός που απαιτεί μια γενική πολιτική φιλοσοφία, αίσθημα ευθύνης και εντιμότητα. Η προσωπικότητα του Χρήστου Νικολάου, το θετικό έργο του, το πρόγραμμα του και η έως τώρα ουσιαστική και αποτελεσματική του πορεία στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, είναι εχέγγυα για την επανεκλογή του. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να πολλαπλασιάσει όλους αυτούς τους αναπτυξιακούς καρπούς που έχει ανάγκη ο τόπος μας ώστε να κερδίσει τη θέση που του αρμόζει στο χάρτη της Δυτικής Ελλάδας. Σε ότι αφορά στο ερώτημα «Γιατί να σε ψηφίσουμε;» σου απαντώ ότι μπορώ και θα είμαι μια χρήσιμη σύμβουλος γιατί αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα και θέλω να τον δω να αλλάζει. Άλλωστε με γνωρίζετε από το παρελθόν και έχω δοκιμαστεί σε πολύ πιο δύσκολες περιόδους. Γνωρίζετε ότι έχω τις δυνάμεις να εργαστώ για την πρόοδο του τόπου μας» ανέφερε η υποψήφια τοπική σύμβουλος Έντζη Σταματάκη.
«Καλωσορίζουμε την Έντζη στο ψηφοδέλτιο μας. Δυναμική γυναίκα, επιτυχημένη επαγγελματίας, αξιόλογη σύζυγος και μητέρα. Μια προσωπικότητα που έχει σημαντική εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γέννημα θρέμμα της Αχαγιάς. Στρατεύεται με την παράταξη μας και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προοπτική Νίκης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να βάλουμε την Δυτική Αχαΐα ακόμη πιο ψηλά» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Η Έντζη Σταματάκη, γεννήθηκε το έτος 1961. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου διατηρώντας γραφείο στην Κάτω Αχαΐα και στην Πάτρα επί 29 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε το έτος 2012.
1987-1989: Αντιπρόεδρος Κοινότητας Κάτω Αχαΐας. Εξελέγη πρώτη Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Φάνη Δαμαλά στις κοινοτικές εκλογές, με αριθμό ψήφων ρεκόρ για την εποχή εκείνη 20% επί του συνόλου των ψήφων του συνδυασμού.
1990: Μέλος του ΔΣ του Σκαγιοπουλείου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας.
1993-1994: Αντιδήμαρχος Δήμου Δύμης με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Καράμπελα.
1993: Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο).
2001-2003: Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών.
2008-2010: Πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πατρών.
2011: Μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πατρών.
Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.
Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Ν. Συνοδινό και είναι μητέρα δύο αγοριών 27 και 22 ετών.