Τον άδειασε και ο Κουρουμπλής: Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που «αδειάζει» τον Παύλο Πολάκη για την άνευ προηγουμένου επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλου, προσθέτοντας πως «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο».Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ταυτίζεται με τον υπουργό του και προκαλεί σάλο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Θέμα 104,6», υποστήριξε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο Παύλος Πολάκης για την απαράδεκτη επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Μάλιστα, τόνισε πως «κακώς» δημοσιεύτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χαρακτήρισε και «ατυχή» την δήλωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την οποία επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας για την οικονομία, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι αυτή θα είναι που θα χαρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη στις εκλογές. Αναφερόμενος για τα επιδόματα υποστήριξε «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/ton-adeiase-koyroymplis-kakos-milise-o-polakis