Serial killer στην Κύπρο: Το απόγευμα οι αποκαλύψεις για το φρεάτιο του θανάτου

Σήμερα, μέχρι το απόγευμα θα υπάρχει εικόνα για το τι περιέχει το φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού στην Κύπρο, όπου επανεκκίνησαν οι έρευνες, μετά την επίλυση των προβλημάτων ασφάλειας στις εγκαταστάσεις.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας δήλωσε ότι η ρομποτική κάμερα έχει κατέβει στα 60 μέτρα χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπίσει κάτι και στόχος είναι να φτάσει στον πυθμένα. Η έρευνα αυτή γίνεται στο κέντρο του φρεατίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει έρευνα με κάμερα στην ανατολική πλευρά όπου υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μέχρι το απόγευμα θα υπάρχει μια εικόνα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάτι. Ο κ. Τράγκολας ήταν ιδιαιτέρως συγκρατημένος, λέγοντας πως η Πυροσβεστική ποτέ δεν είπε ότι υπάρχουν και άλλα πτώματα στο φρεάτιο.

Ωστόσο την πληροφορία αυτή την είχαν διαρρεύσει στους δημοσιογράφους μέλη της ομάδας που κάνει την έρευνα.

Σε ότι αφορά την έρευνα στο φράγμα Ξυλιάτου που αναζητείται η σορός της 6χρονης Sierra, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από την σάρωση του χώρου με ρομποτική κάμερα. Η έρευνα θα συνεχιστεί από δύτη που θα προσεγγίσει σημεία στα οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάμερα.