(Φωτο)-Πάτρα:Το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης των Αστυνομικών

Την Μ.Δευτέρα, 22α Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης IPA 2019 με την συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας. Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.
Οι συμμετέχοντες αθλητές- αστυνομικοί χάρισαν γκολ και θέαμα και για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας, ενώ μετά το πέρας των αγώνων παρατέθηκε γεύμα στους αθλητές.
Όλα τα έσοδα του τουρνουά από τα 2.500 και πλεον εισιτήρια που πουλήθηκαν, με απόφαση του Δ.Σ., θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στο Ίδρυμα Κιβωτός Αγάπης- Γαληνή Αναπήρων Παιδιών.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος κ. ΤΣΟΥΡΑΣ Βασιλειος,ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρεων κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Τάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος Δ.Ε.Α. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος Δ.Ε.Α ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπύρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και τέως Χωροφυλακής κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων και δημοτική σύμβουλος Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΓΙΑΝΝΙΑ Ευσταθία, η πρόεδρος του Ιδρύματος Κιβωτός Αγάπης – Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αικατερίνη συνοδευόμενη από μέλη της διοίκησης του ιδρύματος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Αχαΐας κ. ΜΠΑΛΑΣΗΣ Γιώργος, το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Υποστράτηγος ε.α. ΚΟΝΤΗΣ Κων/νος, το μέλος της επιτροπής Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. ΝΤΑΤΣΙΚΑ Γεωργία, ,ο τέως πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Α. και ειδικός σύμβουλος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τ.Δ. Αιτωλίας κ. ΚΟΤΡΩΝΗΣ Κων/νος, ο πρόεδρος της οικοδέσποινας τοπικής διοίκησης κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστάσιος, μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των τοπικών διοικήσεων και ο επίτιμος πρόεδρος της τοπικής μας κ. ΤΖΟΒΟΛΟΣ Θεόδωρος.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς που μείωσαν το κόστος της εκδήλωσης προκειμένου να ανταποκριθεί στον σκοπό της. Την καφετερία Abraco, το εστιατόριο Ντεζενέ και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Αθλόπολις.
Θερμές ευχαριστίες στον Γενικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ Νικόλαο και το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Τ. για την συνδρομή τους, στους συμμετέχοντες αθλητές καθώς και όλους τους φορείς, συναδέλφους και φίλους που συνέδραμαν με την αγορά εισιτηρίων.
Αποφασίστηκε όπως το επόμενο 2ο τουρνουά αλληλεγγύης το 2020 να διοργανωθεί από την Τοπική διοίκηση Ακαρνανίας με σκοπό την ενίσχυση ενός ιδρύματος της περιοχής τους.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.