Αμετακίνητος ο Κυρίτσης: Συνεχίζει να στηρίζει Πολάκη για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο

Ο Γιώργος Κυρίτσης επιμένει να στηρίζει τον Παύλο Πολάκη μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Χθες, ο Γιώργος Κυρίτσης έσπευσε να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με ανάρτησή του στο twitter, ενώ σήμερα επιμένει στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού με σημερινές δηλώσεις του στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Γιώργος Κυρίτσης συνεχίζει να στηρίζει ανοικτά και να ενστερνίζεται τη λογική Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο για «πολιτική κριτική».

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη διαφωνία του και με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

«Οι πιθανότητες να προωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» καταλήγοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά “κο κο κο”».