ΠΑΤΡΑ: Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κ. Καββαθάς στον ΣΚΕΑΝΑ

Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 18ης Μαρτίου και της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης των συλλόγων εστίασης και αναψυχής, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ Κ. Γιώργος Καββαθάς, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), κατά το διοικητικό συμβούλιο της 22ας Απριλίου.
Η συμμετοχή από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ ήταν πολύ μεγάλη και ακολούθησε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ο κ. Καββαθάς άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα τέθηκαν στο τραπέζι και κατέθεσε με την σειρά του, την πολυετή εμπειρία του και ως επιχειρηματίας αλλά και ως πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας. Ειδική αναφορά έγινε στο αίτημα για μονοψήφιο Φ.Π.Α, την μείωση του μη μισθολογικού κόστους μιας επιχείρησης, τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα και την ανάγκη για άμεσες και επαρκείς λύσεις.
Στην συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη και τους εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ για τις κινήσεις της ΠΟΕΣΕ μέχρι τώρα και συνεχάρη τον ΣΚΕΑΝΑ για την συσπείρωση και την οργάνωση του που αποτελούν την πρώτη ύλη για τις επιτυχημένες δράσεις του, που πλέον, όπως τόνισε, είναι γνωστές σε όλη την Ελλάδα.
Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό το να υπάρχει συνεργασία των σωματείων όλης της Ελλάδας και πως ενωμένη η εστίαση μπορεί να πετύχει πολλά, ενώ αποφασίστηκε η συνέχεια των κινητοποιήσεων και των δράσεων σε πανελλήνιο επίπεδο συντεταγμένα και οργανωμένα.