Πάτρα: Εκδήλωση προς τιμήν των 19 Ελλήνων και Ιταλών πρωταθλητών Στίβου

????????????????????????????????????
Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου η εκδήλωση προς τιμήν των 19 Ελλήνων και Ιταλών πρωταθλητών Στίβου και του υπεύθυνου Ομοσπονδιακού Προπονητή Κωνσταντίνου Ηλία, οι οποίοι επέλεξαν την πόλη μας και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για ένα μέρος της προετοιμασίας τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης , οι οποίοι καλωσόρισαν τους αθλητές και τους ευχήθηκαν. Ειδικότερα ο Τάκης Πετρόπουλος ενημέρωσε τους φιλοξενούμενους για την έγκριση της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης του Σταδίου προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ και επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας για το μέλλον του.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν από πλευράς Δημοτικής Αρχής ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Ταε Κβον Ντο Μιχάλης Κωτσόπουλος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Άθλησης και το προσωπικό καθώς και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ορφανόπουλος.
Εκ μέρους της Ιταλικής αποστολής χαιρέτισε ο Πρωταθλητής εφήβων Ιταλίας στα 3 χιλιόμετρα Στιπλ Πιέτρο Αρέζε, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τον ΣΕΓΑΣ για τη φιλοξενία χαρακτήρισε ιδανικές τις συνθήκες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο καθώς και στο Νότιο Πάρκο και στο Άλσος Τσιμιγκάτου που χρησιμοποίησαν.