Γεννηματά κατά Πολάκη: Τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες

Σχόλιο για την απαράδεκτη επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλου έκανε η Φώφη Γεννηματά.«Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…», έγραψε η Φώφη Γεννηματά στα social media.

 

 

Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…

Δημοσιεύτηκε από Fofi Gennimata στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

 

 

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε αήθη επίθεση στον κ. Κυμπουρόπουλου με αφορμή ανάρτηση του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ που έγραφε: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».

Ο κ. Πολάκης, με το γνωστό του ύφος, απάντησε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες», προκαλώντας την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.