Γενέθλια στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 1 έτους και μοιράζει χαμόγελα

Ενας χρόνος πέρασε από την ημέρα που είδαμε την Κέιτ Μίντλετον ναποζάρει έξω από το μαιευτήριο με τον πρίγκιπα Λούις στην αγκαλιά της, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Ο μικρός πρίγκιπας ήρθε στον κόσμο στις 23 Απριλίου και σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής. Και όπως συνήθίζεται το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του.

Ο πρίγκιπας Λούις, όπως φαίνεται έχει μεγαλώσει αρκετά από την τελευταία φορά που πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό στην οικογενειακή φωτογράφηση για τα Χριστούγεννα.

Ροδοκόκκινος και χαμογελαστός ο ενός έτους πρίγκιπας Λούις αποδεικνύει ότι είναι εξίσου χαριτωμένος με τα αδέλφια του.

Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι μοιάζει αρκετά με τον αδελφό του.

Τις φωτογραφίες, τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στο σπίτι τους στο Νόρφολκ.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον

«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ με χαρά μοιράζονται τρεις φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούις ενόψει των γενεθλίων του. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από την δούκισσα στο σπίτι τους στο Νόρφολκ», αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον.

 

 

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1120439689251577856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1120439689251577856&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fgenethlia-sto-palati-o-prigkipas-louis-egine-1-etous-kai-moirazei-xamogela