Αττική:Ο ζωγράφος, ο ρόκερ και η 40αρα -Πώς παγίδευαν ανήλικα κορίτσια τάζοντας τους καριέρα μοντέλων

Μία νέα υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων ξεσκεπάστηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πρωταγωνιστές ήταν ένας ζωγράφος 40 ετών και ένας μουσικός 67 ετών, οι οποίοι αφού «ψάρευαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα έπειθαν πως θα τα προωθήσουν στο χώρο της μόδας και στη συνέχεια τα φωτογράφιζαν γυμνά. Τελικά οι φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών έφταναν σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και οι δύο εμπλεκόμενοι δηλώνουν καλλιτέχνες. Πρόκειται για ένα ζωγράφος 40 ετών, ένα μουσικό, παλιό ρόκερ, 67 ετών, αλλά και μια 40χρονη, η οποία είχε το ρόλο του δολώματος. Και οι τρεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενοι για παιδική πορνογραφία.

Πλήθος φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας στα χέρια τους

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις χώρους, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα εντοπίστηκαν φωτογραφικές μηχανές, φορητός υπολογιστής και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα. Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 9,1 γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, ενώ ο 40χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Πώς έπειθα τα κορίτσια -Η παγίδα με την καριέρα στη μόδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ η 40χρονη ήταν φίλη του 67χρονου ρόκερ προσέγγιζε αρχικά κυρίως ανήλικες κοπέλες σε καφετέριες και μπαρ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τις έπειθε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας. Στη συνέχεια τους εξηγούσε πως τα πρώτα βήματα πριν κατακτήσουν τις πασαρέλες είναι οι «ειδικές φωτογραφίσεις». Στη συνέχεια εμφανιζόταν και ο 67χρονος που τους μιλούσε για την μεγάλη καριέρα που θα τις περίμενε αν έκαναν τις απαραίτητες φωτογραφίσεις.

Ο 40χρονος ζωγράφος λειτουργούσε με ανάλογο τρόπο, ξεχωριστά από το ζευγάρι, αλλά διαπιστώθηκε ότι μια κοπέλα είχε πέσει παράλληλα θύμα και των τριών συλληφθέντων.
Πηγή: iefimerida.gr