ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Νιφοραιίκων

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Νιφοραιίκων θα είναι οι: Πήττα Γεωργία, Αριστέα Γεωργιοπούλου, Νικολόπουλος Ζαχαρίας, Γεώργιος Πετρόπουλος ή Σκαλτσάς και ο Δημήτρης Γεωργίου.
«Τα Νιφοραίικα στηρίζουν τον δικό τους άνθρωπο. Στηρίζουν τον Χρήστο Νικολάου. Στηρίζουν την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Στηρίζουν ανθρώπους προκομμένους, προοδευτικούς που αγαπούν και πασχίζουν καθημερινά για την προκοπή του τόπου μας. Έγιναν αρκετά πράγματα στον Δήμο μας και με τη βοήθεια την δική μας την ερχόμενη θητεία θα γίνουν ακόμη περισσότερα» αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Νιφοραιίκων.
«Η Γεωργία, η Αριστέα, ο Ζαχαρίας, ο Γιώργος και ο Δημήτρης στηρίζουν την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Στηρίζουν την συνέχεια, την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όταν αυτοί που εμφανίστηκαν πριν πέντε μήνες και αγάπησαν τον Δήμο, το 2014 είχαν επιλέξει την εργασία τους και την θαλπωρή τους. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Δήμο. Ποιος ζει και ποιος νοιάζεται στην Δυτική Αχαΐα. Και αυτό φαίνεται από την συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων που στελεχώνουν τα τοπικά μας ψηφοδέλτια. Παντού σε όλα τα χωριά δημιουργούμε ισχυρά ψηφοδέλτια. Αυτή είναι η απάντησή μας στους λασπολόγους. Με αυτό τους μπόλιασε το «ηθικό τους πλεονέκτημα», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με την λάσπη και με το ψέμα. Εμείς στην λάσπη απαντούμε με έργο, με την καθημερινή μας παρουσία και με την συγκρότηση ενός νικηφόρου ψηφοδελτίου που θα εργαστεί για την πρόοδο της Δυτικής Αχαΐας » τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Η Γεωργία – Οργανίδη- Πήττα, μένει μόνιμα στην παραλία Νιφοραιίκων. Είναι απόφοιτη Λυκείου και έχει απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πήττα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Νιφοραιίκων.
Η Αριστέα Γεωργιοπούλου, γεννήθηκε στα Νιφοραίικα. Παντρεμένη με τον Γεωργιόπουλο Ιωάννη, επιχειρηματία στον χώρο του επίπλου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Ο Ζαχαρίας Νικολόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νιφοραίικα. Είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά εδώ και μία δεκαετία. Έχει διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νιφοραιίκων.
Ο Γεώργιος Πετρόπουλος ή Σκαλτσάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νιφοραίικα. Ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις. Είναι εδώ και χρόνια μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Νιφοραιίκων. Είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δόξα Νιφοραιίκων» και έχει υπάρξει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής.
Ο Δημήτρης Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νιφοραίικα. Είναι παντρεμένος με την Παπαγεωργίου Βασιλική και έχουν τρία παιδιά. Ασχολείται με την αγροτική παραγωγή και συγκεκριμένα με την ελαιοκομία.